Stay connected

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Το 12ποντο της νοικοκυράς

Παρακολουθώντας το νέο πρόγραμμα της "εαρινής" σεζόν του ΑΝΤ1 έβγαλα ένα συμπέρασμα: η κρίση είναι πλασματική, λεφτά υπάρχουν που λέει και το GAΠ και τα ΜΜΕ άφησαν προ καιρού πίσω τους τον καιρό "των ισχνών αγελάδων".
Γιατί το να πετάς ένα σκασμό λεφτά, σε ένα Real Life Show όπως είναι "Οι νοικοκυρές of Athens" σούξου μούξου, δεν ξέρω κι εγώ πώς λέγεται, πάει να πει ότι έχεις χρήμα με ουρά και δεν ξέρεις τι να το κάνεις! (υπάρχουν ακόμη κάποιοι που πεινάνε, φίλοι εκεί στο Μαρούσι, μπορείτε να τους διαθέσετε κάποια απ' αυτά)
Μάζεψαν μια χούφτα αργόσχολες, που ανάθεμα κι αν έχουν πιάσει σφουγγαρόπανο στη ζωή τους (ακόμη και τη λέξη ν' ακούσουν θ' αρχίσουν να τσιρίζουν) και τις έχουν να τρέχουν από σπα σε κλαμπ κι από μασαρτζίδικο σε γυμναστήριο, σε πρόγραμμα δηλαδή που η κάθε μέση ελληνίδα νοικοκυρά ακολουθεί καθημερινώς! Γιατί η μάνα μου, αν δεν κάνει τουλάχιστον μια ώρα γιόγκα την ημέρα, δεν γεμίζει κανελόνι!
Στο μεταξύ, εγώ την είχα ...μυριστεί τη φάση από το τρέιλερ όπου η Χριστίνα Παππά, που κάνει καριέρα στην Ιταλία (μη γελάτε), λέει με καμάρι ότι ξοδεύει πάρα πολλά λεφτά! Ερώτηση: το ΣΔΟΕ την έχει ελέγξει; "Κόβει" τιμολόγια στους Ιταλούς για τη συμμετοχή της στα σίριαλ υψηλής τηλεθέασης που συμμετέχει ή όχι;
Η Αννίτα Ναθαναήλ έχει μεγάλο πρόβλημα. Τα παιδιά της δεν μιλάνε ελληνικά! Εμ, πως να μιλήσουν κυρά μου; Αν σ' ακούν να λες με τις φίλες σου λέξεις "fabulous, darling, dear, clubing, shopping" πού να μπορέσουν να αρθρώσουν το "κολοκυθοκορφάς";;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου