Stay connected

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Respect Christian, respect…


Όπως καταλάβατε από το χθεσινό μου post στο οποίο σας αποκάλυπτα τους πραγματικούς διαλόγους των κασετών  cd  που έβγαλε στη δημοσιότητα ο Αλέξης, μου αρέσει ο αθλητισμός. Είναι επόμενο ένας φίλος αυτού του αγγελικά πλασμένου χώρου να ασχοληθεί με το άλλο φλέγον ζήτημα που μας απασχολεί από χθες, το χωρισμό Καρεμπέ-αγγέλου με το όνομα Σκλεναρίκοβα! Όσο και αν σας φαίνεται περίεργο, σας έχω αποκλειστικότητα και για αυτή την είδηση! Μάζεψα όλα τα ποδαράκια μου, μεταμφιέστηκα σε μεταξοσκώληκας και κατάφερα να μπω στο μεταξωτό κιλοτάκι της Αντριάνας! Ξέρετε λοιπόν τι ανακάλυψα; Ο Κριστιάν Καρεμπέ είναι Έλληνας! Ναι, δεν σας κάνω πλάκα. Το πραγματικό του όνομα είναι Χρήστος Καρεμπές και κατάγεται από το Άγιο Πνεύμα του νομού Σερρών (εξ’ου και το μελαμψό του χρώμα). Οι αποδείξεις για αυτή τη συγκλονιστική όπως καταλαβαίνετε αποκάλυψη είναι πολλές.

Καταρχάς όσο έπαιζε στην Ελλάδα, είχε πλακωθεί με τον Καφέ σε αγώνα με τον ΠΑΟΚ επειδή του βρίσανε τη γυναίκα. Χαρακτηριστική εμπειρία Έλληνα άνδρα καθώς αν δεν έχεις πλακωθεί με άλλον άνδρα επειδή σου έθιξε τη μάνα, τη γυναίκα ή την αδερφή, τότε συγγνώμη που θα σου το πω, αλλά είσαι τιτίκα που λέει και ο Αλέφας.

Έπειτα, όπως μάθαμε το Νοέμβρη του 2010, το ΣΔΟΕ τον ψάχνει επειδή ήταν φοροφυγάς! Τώρα πραγματικά θέλετε να σας εξηγήσω ποια η σχέση φοροδιαφυγής με ελληνική φυλή; Μεταξύ μας τώρα;

Τρίτο και τελευταίο αποδεικτικό στοιχείο έγινε γνωστό πρόσφατα. Λοιπόν σας παραθέτω τα γεγονότα. Είσαι ο Καρεμπέ. Όχι και ο πιο όμορφος άντρας του κόσμου. Γνωρίζεις την Αντριάνα. Τη ΘΕΑ. Την παντρεύεσαι. Αποσύρεται από το μόντελινγκ. Την έχεις σπίτι να σου φτιάχνει όλη μέρα φαγητά, ΚΙ ΕΣΥ ΓΥΡΝΑΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΤΑΣ ΠΟΔΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ! Ε, όχι απλά ο Κριστιάν είναι Έλληνας αλλά πρέπει να ανακυρηχθεί επίτιμος Έλληνας και συνεχιστής των ιδεωδών της φυλής μας! Ρε θηρίο, κατάφερες ότι ονειρεύεται κάθε άντρας που ρέει στις φλέβες του ελληνικό αίμα! Να σπιτώσεις τη γκομενάρα, να την έχεις όλη μέρα μέσα να σου κάνει όλες τις δουλειές, να γυρνάς όποτε γουστάρεις εσύ και όλα αυτά με τη φάτσα σου!!!!
Respect Christian, respect…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου