Stay connected

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Κυβέρνηση σε φωτοτυπία!

Ξύπνησα πρωί πρωί η φουκαριάρα με έναν φοβερό κεραιόπονο. Κάτι οι απότομες αλλαγές του καιρού, κάτι το ανηψούδι του Γρύλου που φιλοξενώ και παίζει playstation μέχρι τα ξημερώματα, με έχουν κάνει τσατάλια. Δεν είχα όρεξη σήμερα ούτε τον υπολογιστή μου να ανοίξω.

Με ξύπνησε όμως και μάλιστα απότομα, το τηλέφωνο της Παναγιώτας. Η Παναγιώτα είναι μια φίλη μου μύγα. Με πήρε να μου κλαφτεί γιατί έχασε λέει ένα φίλο της που μπήκε κατά λάθος σε ένα υπουργείο. Ξέρετε τα υπουργεία, για εμάς τα έντομα και ειδικά τις μύγες, θεωρούνται απαγορευμένη περιοχή. Κάτι σαν το Νταχάου των εντόμων. Τα διάφορα μέσα εξολόθρευσης εντόμων όπως εφημερίδες, μυγοσκοτώστρες, παπούτσια ή επίσημα έγγραφα τυλιγμένα σε ρολό, πετάνε συνεχώς και όποιον πάρει ο χάρος! Έχουμε θρηνήσει δεκάδες θύματα που οφείλονται στον απίστευτο ζήλο που έχουν οι περισσότεροι υπάλληλοι να μας εξολοθρεύουν. Λες και δεν έχουν καμιά δουλειά να κάνουν... χμ....

Για να μη τα πολυλογώ, ο φίλος της Παναγιώτας, λίγο πριν ξεψυχήσει πάνω σε ένα τζάμι με το οποίο ήρθε σε θερμό εναγκαλισμό χωρίς τη θέλησή του, της είπε για μια είδηση που έμαθε από πολύ έγκυρη πηγή. Η κυβέρνηση λέει τρίβει τα χέρια της από νωρίς το πρωί. Έγινε γνωστό πως επιστήμονες κατάφεραν και δημιούργησαν ένα ποδήλατο, απλά εκτυπώνοντάς το!

Στελέχη της κυβέρνησης λοιπόν έχουν βάλει λυτούς και δεμένους να βρουν αυτόν τον εκτυπωτή με σκοπό να τον βάλουν σε πλήρη λειτουργία. Θέλουν λέει να κατασκευάσουν άμεσα δρόμους, σχολεία, νοσοκομεία και άλλα δημόσια έργα απλά πατώντας ένα Print! Μάλιστα η όλη κατασκευή θα είναι αρκετά εντυπωσιακή αφού για πρώτη φορά οι μακέτες του έργου θα είναι ταυτόχρονα έτοιμες με τα ίδια τα έργα. Απλά θα εκτυπώνουν 2 φορές με μεγαλύτερη μεγέθυνση!

Κάποιοι υπερβολικά αισιόδοξοι το προχωράνε λίγο παραπέρα και θέλουν να τυπώσουν δημόσιες επιχειρήσεις για να βολέψουν τους εκατοντάδες χιλιάδες ανέργους, ενώ δεν λείπουν και ιδιαίτερα αιτήματα όπως αυτό του υπουργού δημοσίας τάξης που ζήτησε να του τυπώσουν μερικές κλούβες των ΜΑΤ με τις διμοιρίες τους, για να τις τοποθετήσει έξω τα σπίτια κάθε βουλευτή και πολιτικού! Η τελευταία ιδέα απορρίφθηκε φυσικά καθώς διαπιστώθηκε ότι οι τυπωμένοι μπάτσοι δεν βαράνε αλλά το μόνο μέσο εκφοβισμού που έχουν είναι μια άγρια έκφραση με την οποία τυπώνεται η φάτσα τους και ένα συννεφάκι από πάνω τους που γράφει "ΓΚΡΡΡ"!

Εντάξει, η Παναγιώτα το τσούζει λίγο αλλά της απάντησα με κάθε αξιοπρέπεια, σεβόμενη τον πόνο της. Της είπα ότι τα βρήκα όλα αυτά υπερβολικά. Αποκλείεται να είναι αλήθεια αυτή η είδηση. Άλλωστε αν είναι, είναι πολύ καλύτερο η εφεύρεση να χρησιμοποιηθεί για να τυπώσουμε μια νέα κυβέρνηση. Ακόμα και από χαρτί, οι τυπωμένοι υπουργοί καλύτερη δουλειά θα κάνανε από τους πραγματικούς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου