Stay connected

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

"Εκάηκεν το Κοτσάμπα-Τζιπ"!

Με το στόμα ανοικτό, έμεινε η "καλή" κοινωνία του Κολωνακίου όταν πληροφορήθηκε την άγρια επίθεση αγνώστων στο τζιπ του Λάκη Γαβαλά. Μπότοξ "έσπασαν", κολλαγόνα μετακινήθηκαν, υαλουρονικά ...έκοψαν, μόλις η τραγική είδηση έκανε το γύρο της "Πλατείας". Το πολυτελές αυτοκίνητο του εκκεντρικού (πιο εκκεντρικός πεθαίνεις...) επιχειρηματία ήταν παρκαρισμένο στη Σκουφά και άγνωστοι το "έλουσαν" με βενζίνη, φιλήθηκαν μεταξύ τους, είπαν "χρόνια πολλά" κι άναψαν το τσακμάκι! Φούντωσε η φλόγα, ήρθε και ντουμάνιασε η σοσιετέ λοκάλ, πετάχτηκαν οι κυρίες με τα νεγκλιζέ στα μπαλκόνια και κάλεσαν την Πυροσβεστική να βγάλει τα ...κάστανα μαζί με το τζιπ από τη φωτιά.
Σοκαρισμένος ο Λάκης έριξε μια εσάρπα Hermes πάνω του κι αλαλάζοντας κατέβηκε να δει τι έχει συμβεί. Άφωνος! Ποιος; Ο Λάκης!
Η αστυνομία, επειδή τον τελευταίο καιρό δεν έχει με τι να ασχοληθεί, έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό, προκειμένου να βρει τους μπασκλασαρίες που "μπουρλώτιασαν" το τζιπ του Λάκη. Μάλιστα, η τμήμα της ομάδας ΔΙ.ΑΣ "χτενίζει" με βούρτσα Tony&Guy το "τετράγωνο" Πατριάρχου Ιωακείμ-Αναγνωστοπούλου-Δημοκρίτου-Σόλωνος, μπας και βρει τίποτα, αφού δικά της προβλήματα δεν έχει.
Οι πληροφορίες λένε ότι ίσως πίσω από την άνανδρη επίθεση κρύβονται καταπιεσμένοι Αθηναίοι καρναβαλιστές, που ως εκδίκηση στο Δήμο (γιατί δεν διοργανώνει μεγάλη παρέλαση και κάψιμο του Καρνάβαλου όπως ο αντίστοιχος της Πάτρας) αποφάσισαν να κάνουν τη δική τους "φιέστα" στο Κολωνάκι, καίγοντας το ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ άρμα. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι το συμβάν σημειώθηκε ξημερώματα Καθαράς Δευτέρας.
Άλλοι πάλι υποστηρίζουν πως πίσω από την εμπρηστική ενέργεια "κρύβεται" ο Τζων Γκαλιάνο, καθώς κυκλοφόρησε η φήμη ότι ο Λάκης πλεύρισε τον οίκο Dior, να αναλάβει αρχι-σχεδιαστής κι αρχι-μάστορας, τώρα που ο Βρετανός αποφάσισε να γίνει ΄"σημαία" του ανανεωμένου και πιο στυλάτου 3ου Ράιχ.
Ο εμπρησμός του τζιπ του Λάκη πάντως μας κάνει να προβληματιζόμαστε αφού δεν είναι η πρώτη φορά που το Κολωνάκι γίνεται άνδρο κακοποιών. Θυμηθείτε περίπου ένα χρόνο πριν, όταν άγνωστοι "σήκωσαν" το τζιπ του σχεδιαστή Τίμη Παρίση μάρκας "Σουτζούκι Βιτάρα", όπως χαρακτηριστικά είχε πει σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, ενώ στα επεισόδια του Δεκέμβρη του 2008 το υπερπολυτελές κατάστημα Luisa, που απλά για να μπεις μέσα πρέπει να αφήσεις ενέχυρο την οικογένειά σου στην είσοδο, είχε γίνει στόχος αθίγγανων κι από τότε πήγε το Balmin και το Lanvin στο Ζεφύρι "σύννεφο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου