Stay connected

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

"Παγωμένη" Ελλάς, Ελλήνων Ελληναράδων!

Με δέος παρακολουθώ από το πρωί τις εκπομπές με τους αλαλάζοντες παρουσιαστές και δημοσιογράφους, να βγάζουν τις φωνητικές τους χορδές και να τις πετάνε στο τοίχο (ευτυχώς οι μαλακίες επιστρέφονται) για την "αναλγησία του κρατικού μηχανισμού, που δεν ήταν σε ετοιμότητα να βοηθήσει τους άμοιρους εκδρομείς του τριημέρου"! Οι καημένοι οδηγοί που πήγαν και μπούκωσαν λαγάνα, ντολμαδάκια κονσέρβα και χταποδάκι κατεψυγμένο εκτός σχεδίου πόλεως κι επέστρεψαν συν γυναιξί και τέκνοις στην Αθήνα, για να κάνουν το βράδυ το μπανάκι τους και να σηκωθούν πρωί πρωί για τη δουλειά!
Κι έρχομαι εγώ, με το λίγο μυαλό εντόμου που διαθέτω και ρωτάω: οι "καημένοι εκδρομείς του τριημέρου" δελτία καιρού το τελευταίο πενθήμερο ΔΕΝ παρακολούθησαν; Ούρλιαζαν οι μετεωρολόγοι ότι "ΘΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΑΕΤΟ ΜΕ ΧΙΟΝΙΑ"! Δηλαδή πόσο πιο νιανιά να σας το κάνουν, ρε κόπανοι για να το καταλάβετε;; Πήγαν και "κόλλησαν" στη Μαλακάσα γιατί όλα θυμήθηκαν να τα πετάξουν μέσα στο καρούλι τους (ακόμη και τα πιο άχρηστα για 2 μέρες εκδρομή) ΕΚΤΟΣ από τις αλυσίδες! Σταματούσαν να πληρώσουν στα διόδια και ΤΣΟΥΠ "κολλούσε" η ρόδα, γιατί η μαντάμ έβαλε στο πορτ μπαγκάζ την πρέσσα για το ίσιωμα του μαλλιού (που με την υγρασία -για την οποία επίσης τσίριζαν οι ΕΜΥδες- πάλι σαν κατσιβέλα θα γινόταν) και τις αλυσίδες της άφησε στο σπίτι να στολίζουν το πατάρι!
Καλά, για τους οικογενειάρχες που είχαν έγκυες γυναίκες δεν το συζητώ! Πήραν τις ετοιμόγεννες με την κοιλιά στο στόμα και τις έτρεχαν στας εξοχάς, ενώ ήταν γνωστό από μέρες ότι θα ρίξει χιόνι ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ κι από αλυσίδες "γιόκ"!
Καλά, για το κράτος δεν θα γράψω κάτι, γιατί τόοοοοσα χρόνια τα ίδια και τα ίδια κάνουν! Περιμένει να πέσει το χιόνι, να το "στρώσει" και μετά να ψάχνονται για αλάτι και εκχιονιστικά! Επίσης, στην προκειμένη περίπτωση, οι υπεύθυνοι πρέπει να ήταν αλλοδαποί, γιατί μόνο αλλοδαπός δεν ήξερε ότι έχει φύγει ο κόσμος για εκδρομή ΛΟΓΩ ΚΑΘΑΡΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ (αν και το μάτι μου πήρε κάτι Ινδούς να πετάνε αετό στου Φιλοπάπου)!
Είμαστε ένας λαός υποκριτής, γιατί ενώ μέχρι κι ο Σά-Λιαγκας έλεγε από την προηγούμενη Πέμπτη ότι ΘΑ ΧΙΟΝΙΣΕΙ, ξεκινήσαμε για εκδρομούλα στην εξοχή χωρίς αλυσίδες κι όταν είδαμε τα χιόνια ανοίξαμε τα στόματα σαν χάνοι! Αφού το ήξερες, οδηγέ, γιατί δεν προστάτευσες τον εαυτό σου; Ποιον περίμενες να το κάνει για σένα; Οι "άχρηστοι" που διατείνεσαι ότι σε κυβερνούν;;;
Καλά, για το γεγονός ότι "θαφτήκαμε" σε 5 πόντους χιόνι δεν το συζητώ! Μας βλέπουν οι άνθρωποι στα χωριά και γελάνε! Πνιγόμαστε σε μια κουταλιά νερό!

2 σχόλια:

  1. Οι ίδιοι Ελληνάρες που χθες έβριζαν το κράτος γιατί πιάστηκε απροετοίμαστο (ενώ οι ίδιοι ήταν προετοιμασμένοι), σήμερα προσεύχονταν να χιονίσει τόσο ώστε να το στρώσει 2 δάχτυλα (χμ...) και να μην πάνε στις δουλειές τους δηλώνοντας "αποκλεισμένοι"!!! Δυσαρεστήθηκαν επίσης που ματαιώθηκε η απεργία των ΜΜΜ αύριο ("κοίτα να δεις τους κερατάδες για να μην μπορούμε να το πούμε σαν δικαιολογία απουσίας την ακύρωσαν") αλλά αν για κάποιο λόγο χρειαζόταν να μετακινηθούν θα έβριζαν πάλι το κράτος που δεν έριξε αλάτι στους δρόμους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...και φυσικά, οι ιδιοι Ελληναράδες που,οταν ειδαν το πρόγραμμα του 2011 (εκει,φυρω στο 2007 που εκαναν ενα γενικό "τσεκινγκ") και ειδαν τα συνεχόμενα 3ημερα Καθαρας Δευτερας και 25ης Μαρτιου μεσα σε ενα μηνα, πανυγήρισαν πιο εξαλλα και απο την κατάκτηση του EURO... Μην το ψάχνετε, Ελλας Ελληνων Παραθεριστών...Αντι για το Δ.Ν.Τ, επρεπε να αφήσουμε τις τυχες μας στον Ε.Ο.Τ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή